afhaalkluis 24 uur 24/7 afhaalautomaat medicijnkluis apotheek Oegstgeest

24-uurs Afhaalautomaat

Schrijf u hieronder in voor onze 24-uurs afhaalautomaat!

Uw medicatie ophalen wanneer het u uitkomt? Dat kan nu met onze afhaalkluis. De afhaalkluis is 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar om uw bestelling af te halen.

Hoe werkt de 24-uurs afhaalautomaat?

  1. Schrijf u in

    Vul uw gegevens in op onderstaand inschrijfformulier. Het is van belang dat wij altijd uw juiste e-mailadres en mobiele telefoonnummer hebben.

  2. Afhaalbericht

    U ontvangt van ons een e-mail op het moment dat uw geneesmiddelen kunnen worden opgehaald. In deze e-mail wordt een afhaalcode aan u verstrekt waarmee u de kluis kunt openen. Let op! Na 72 uur worden uw geneesmiddelen uit het kluisje gehaald en kunt u het in de apotheek ophalen tijdens de openingstijden.

  3. Geneesmiddelen ophalen uit de afhaalautomaat

    Volg de instructies op het scherm van de afhaalkluis. Zorg ervoor dat u uw afhaalcode bij de hand hebt. Let op: u kunt maar één keer het kluisje openen met de gegeven afhaalcode, zorg er dus voor dat u al uw geneesmiddelen uit het kluisje pakt. Voor geneesmiddelen of producten waar u voor dient te betalen ontvangt u van ons een factuur. Deze factuur wordt de daaropvolgende maand, rond de 26e, via een automatisch incasso van uw bankrekening afgeschreven. De afhaalkluis is zeer gebruiksvriendelijk en geschikt voor jong en oud. Wilt u uitleg hebben voordat u de afhaalkluis gaat gebruiken, vraag het gerust in de apotheek.

Inschrijven voor de afhaalkluis

Naam
Geboortedatum
Geslacht
Ik ga akkoord met automatische incasso door apotheek Linnaeus na ontvangst van een factuur voor producten die de verzekeraar niet vergoedt aan de apotheek. (aanvinken voor akkoord)